Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Társasház, Sátoraljaújhely
#683800323
16.9 millió Ft
Alapterület 58 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Vegyes
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Vegyes tüzelés
  • Komfort: Komfort

Részletes leírás

Sátoraljaújhely településen eladó 2 szobás társasházi lakás

Sátoraljaújhely településen eladásra kínálok egy 1. emeleti, 58 nm-es 2 szobás társasházi lakást.

 

Az ingatlan ablakai fából készültek. Bejárati ajtaja több ponton záródó biztonsági záras acél ajtó. A szobák padlózata laminált, egyéb helyiségekben jó minőségű járólap. A lakásban a villany- és vízvezeték cseréje megtörtént.

 

2 külön bejáratú szobával rendelkezik. Továbbá konyhával egybekötött étkezővel, előszobával, fürdőszobával és kamrával. A nagy szoba, amely közel 30 nm-es igény esetén akár kettéválasztható.

A fürdőszoba igényesen felújított. 

Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, amely a kamrában található. Egy nagy teljesítményű klíma beszerelésével viszont a lakás teljes légtere kifűthető. 

 

A lakás érdekessége, hogy az étkező és a kisebb szoba mennyezetét üvegtető díszíti, ahonnan a lakás egész nap természetes fényt kap.

 

Parkolási lehetőség a társasház udvarán lehetséges, mely térkövezett és kamerával felszerelt. 

 

Az ingatlan költözhető állapotban van. Ide csak a bőröndjét kell hoznia. Ajánlom fiatal pároknak kezdő lakásként, de azoknak is, akik hozzátartozójukat szeretnék a városba költözteni. Befektetésnek szintén tökéletes választás lehet.

 

Az ingatlan tehermentes. Hitel, CSOK igénybe vehető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, hogy személyesen is megmutathassam. Megtekintése telefonos egyeztetés alapján lehetséges. 

Kapcsolat

Piroska József

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter