Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Nyaraló, Balatonkeresztúr
#106500341
53.5 millió Ft
Alapterület 117 m2,  732 m2-es telken
Szobák száma 6 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújítandó
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos

Részletes leírás

Balatonkeresztúr központjában az önkormányzat közelében a ’70-es években épült kétszintes 120 m2-es, lapostetős nyaraló az udvarban található önálló garázzsal eladó.

A 732 m2-es telken található épület ideális családi nyaralónak de könnyedén két teljessen önálló apartmanná is alakítható.

Az üdülőépület Lke3 lakó övezetben, csendes, barátságos, átmenő forgalomtól mentes kis utcában, a balatonmáriai Bárdos strandtól alig 500 m-re található. A háztól 2-3 perc sétatávolságra szinte minden bevásárlási és kikapcsolódási lehetőség valamint közszolgáltatás elérhető.
Az épület kb. a ’70-es évek elején épült, a kornak megfelelő műszaki megoldásokkal. A nyaralót annak idején IBUSZ fizető vendéglátás kereteiben is hasznosították, alaprajzi elrendezése, jelenlegi megjelenése és berendezési tárgyai ezt ma is tükrözik.
Az épület kubatúráját tekintve egy 9 m x 10 m-es alapterületű 5,5 m magaságú hasáb, ami --köszönhetően a 3,5-4,5 m2 es ablakfelületeinek--  költséghatékonyan a ma divatos minimalista megjelenésűvé és --szerkezeti felépítése alapján-- legkorszerűbb alaprajzi elrendezésűvé is tehető.
A 70 m2-es panorámás tetőterasz kialakítáának lehetősége sokak számára vonzó opció lehet.

Az épület téglafalazatú, vasbeton födémes, lapos tetős, fa nyílászárókkal, fa parkettával, műkő- kerámia- és linóleum burkolatokkal, a földszinten 280- az emeleten 260 cm belmagassággal.

A 64 m2-es alsó szinten előszoba, két szoba, konyha, kamra, fürdőszoba és wc kapott helyet, mindezt egy 15 m2-es fedett terasz egészíti ki.

Az 52 m2-es felső szinten jelenleg közlekedő, négy háló és egy zuhanyzós mosdó wc található, a közlekedő ezt a szintet egy 22 m2-es fedett terasszal kapcsolja össze.

A telkek beépíthetősége 30%-os, a megengedett párkánymagasság pedig 5,5 m.  

Közvetlen környezetében egyszintes, és tetőtér beépítéses épületek is találhatók.

Amint a fotókon is látható, építése óta nem esett át átfogó felújításon így állapota ennek megfelelően felújítandó, korszerűsítendő.

A nyaraló hagyományos módon fűthető, melegvízellátást villanybojler biztosítja.

A környék kiváló infrastruktúrájának köszönhetően, a közelben számos szórakozási és kirándulási sportolási lehetőség megtalálható. Közúton, vasúton, és akár hajóval is jól megközelíthető Keszthely, Siófok, Fonyód, Balatonboglár vagy Badacsonyi borvidék is.

Az M7 autópályán Budapest kevesebb, mint két óra alatt elérhető, az utazási idő a fővárosból vasúton mindössze 2 óra 15 perc.

 

Az ingatlan megtekintése telefonos időpontegyeztetést követően lehetséges.

Az ingatlan tehermentes 1/1 tulajdonban lévő, rendezett örökség, már a vételár kifizetését követő napon birtokba vehető.
 

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! 

Kérem, hogy érdeklődése esetén ne felejtse el megadni nevét, telefonszámát és e-mail címét, hogy a legyorsabb és legcélszerűbb módon reagálhassak megkeresésére.

ha ÖNNEK FONTOS, hogy csak jogilag feddhetetlen, ellenőrzött, ingatlant vásároljon,

ha ÖNNEK FONTOS, hogy szakember segítse a megfelelő ingatlan felkutatásában és legkedvezőbb feltételekkel történő megvásárlásában,

ha ÖNNEK FONTOS, hogy adózási-, illetékfizetési-, és az adás-vétellel kapcsolatos jogi kérdésekben is korrekt tájékoztatást kapjon.

ha ÖNNEK FONTOS az emberközpontú, személyre szabott szolgáltatás,

és érdeklődése KOMOLY,

akkor várom megkeresését a felűntetett elérhetőségeimen.

 

Monory Gyula Péter

KOMPASZ INGATLAN TANÁCSADÓ IRODA

2007 ÓTA MEGBÍZHATÓ IRÁNYTŰ AZ INGATLANPIACON

 

Kapcsolat

Monory Gyula

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter