Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Karancskeszi
#702600360
123.6 millió Ft
Alapterület 350 m2,  8 254 m2-es telken
Szobák száma 9 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Karancskesziben található jó állapotú családiházat.
A késő barokk stílusú, 1796-ban épült kúria földszintes, téglalap alakú. Főhomlokzatát öt erőteljes pilléren nyugvó, boltíves középrizalit tagolja. Homlokzata a múlt századi átalakítás következtében klasszicista formákat tartalmaz, a manzárdtető barokk hatású.

Az árkádok alatt nyíló főbejárata egyenes záródású, fonott mintás barokk kőkerettel készült. Helyiségei teknőboltozatosak, a keleti fallal párhuzamos folyosót és az előcsarnokot dongaboltozat fedi.

Az ingatlan kétszintes, 9 szobával, 4 fürdőszobával, konyhával, előszobával és kamrával rendelkezik.
Elől-hátul is terasz található, illetve a kertben van még borospince, 3 ajtós garázs egy mini apartmannal és számos felszíni kocsibeálló.

A kívülről műemléki védelem alatt álló ingatlant még az előző tulajdonosa a mai kor műszaki követelményeinek megfelelően teljesen felújította. Minden közmű megtalálható az ingatlanban, a teljes aljzatot újraépítésre és – az épület korából adódóan - a víz elleni szigetelést elektroozmotikus eljárással megszüntetése került, illetve a ház külső és belső tereiben lélegző vakolatot, ill. a festése során egy ritka német technológiát víz taszító, lélegző rendszert és a hozzá tartozó alapanyagokat alkalmaztak. Két cirkó gondoskodik a fűtésről és melegvízről, ám az egyik már cserére vár.

Az előszobából kétoldali felfutó lépcsőn jutunk fel a tetőtéri nappaliba, ahonnan két dupla lakrész, két fürdővel és külön mellékhelyiségek találhatóak.

Ajánlom az ingatlant a természet és nyugalom kedvelőinek.
Ez a varázslatos hely a város zajától távol, a fák ölelésében található, és gyönyörű környezetben fekszik.
A friss hegyi levegő és a madarak csicsergése körül veszi, ami igazi léleknyugtató élményt nyújt.

Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!
Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.
Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!

Kapcsolat

Szomszédné Tahu Mariann

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter