Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Dunaharaszti, Rákócziliget
#107003730
119.9 millió Ft
Alapterület 128 m2,  605 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Optikai

Részletes leírás

Dunaharaszti Rákóczi ligeten garázzsal, medencével egy szintes családi ház eladó

Dunaharaszti Rákóczi ligeti részének, csendes, rendezett utcájában, újszerű egyszintes családi házak ölelésében, egy 605m2-es telken fekvő GARÁZZSAL, MEDENCÉVEL rendelkező, 2000-ben épült, folyamatosan karban tartott, ízléses, szép állapotú, TEHERMENTES, összesen: 128m2-es EGYSZINTES CSALÁDI HÁZ, kedvező áron eladó!

Egy 4 tagú család számára az ingatlan kiváló választás, több okból is, először is állapotának köszönhetően egy festést követően költözhető, a másik hogy elosztása minden mai igényt kielégíti.

A 128m2 az alábbiakból áll: 104m2-es lakótér és 24m2-es garázs, PLUSZ egy 20,70m2 fedett terasz

Elosztása: A ház főbejáratán keresztül, egy előszobába lépünk, ahol a cipők-kábátok egy már beépített szekrényben könnyen elhelyezhetőek, innen lépünk be CSODÁS EGYLÉGTERŰ 52,1m2-es NAPPALI –KONYHA - ÉTKEZŐBEN, a nappali terasz felöli végén utólag egy 1,20 széles és 4,60m hosszú gardrób került kialakításra. A konyha szerintem minden nő álma, ABLAKOS szinte teljesen U alakban beépített ÓRIÁSI konyhabútor fogad minket, a sarokban egy külön polcrendszerrel felszerelt KAMRÁVAL és a pult végén külön reggelizővel.
Az előszobából kilépve balra, egy 4,95m2 közlekedőn keresztül érhető el a HÁROM hálószoba (10,60m2, 11,70m2, 8,20m2) egymás után, majd egy nagyon kényelmes méretű 7,60m2-es FÜRDŐSZOBÁBA lépünk, ahol pultba épített mosdó alsó- felső szekrénnyel, zuhanyzóval, káddal, és egy kis parapet fallal szeparált bidé és wc-vel. Majd a sokak által kedvelt helyiség zárja a sort, egy ablakos mosókonyha, 5,3m2-rel, ahol egy újabb wc is kialakításra került kézmosóval, továbbá egymás mellett mosógép és szárítógép is kényelmesen elfér, itt található a kombi gázcirkó mely körbe lett építve beépített bútorokkal, amelybe a tisztítószerek, porszívó, felmosó könnyen elrejthetőek. A nappaliból és két DNy-i tájolású hálószobából is elérhető a fedett terasz.
- Ház tájolása: Az épület tájolása kiváló, mert reggeltől a lemenő napig fényárban úszik az egész ház.

Műszaki adatok:
- Külső falazat: 38cm téglából épült
- Födém: 10cm-es üveggyapot szigeteléssel, maga födém fafödémes
- Padlásra való feljutás a garázsból érhető el, egy szigetelt lehajthatós lépcsős feljárón keresztül
- Tető: cserepes lemezzel fedett
- Nyílászárók: 2 rétegű fehér műanyag nyílászárók
- Burkolatok: a teljes lakás terültén fa hajóparketta, kivéve az előszobában, konyhában, mosókonyhában és fürdőben, ahol hideg burkolat kerül lehelyezésre.
- Fűtés: Minden évben karbantartott Vaillant kombi gázcirkó látja el a fűtést, radiátoros hő leadással, plusz kiegészítő fűtésként fatüzelésű kandalló van a nappaliban.
- Hűtésről: a nappaliban elhelyezett 3,5Kw-os klíma gondoskodik
- Ház elektromos hálózata: 1x25 Amper
- Internet szolgáltató: jelenleg T-home a szolgáltató, de igény esetén a Vodafone szolgáltatása is igénybe vehető.
- Parkolás: egy autó a 24m2-es garázsban, további 5 autó telken belül könnyen parkoltatható.
- Garázs műgyantával burkolt, így könnyen karbantartható, méretének köszönhetően nem csak az autó beállásra, de tárolásra is kiválóan alkalmas.

Extrák:
-Épített MEDENCE mérete: 3,20 széles, 6,5m hosszú és 1,5m mély (zsalukőből készült, szigetelt és sprapabíró, időtálló kamion ponyvával bélelt) tartozik hozzá homokszűrő és vízforgató külön aknába helyezve)
-FEDETT és körbezárt 20,70m2-es terasz, melynek ablakai nyári meleg esetén egyszerűen kivehetőek ( a fedés 1 éve lett cserélve új polikarbonátra és egy speciális ÁRNYÉKOLÁST kapott belülről, mely nagymértékben megakadályozza a terasz felmelegedését).
-Minden ablak REDŐNNYEL- SZÚNYOGHÁLÓVAL felszerelt
-Biztonságról RIASZTÓ rendszer gondoskodik
-Elektromos külső kapu rendszer
-Elektromos garázskapu
-Fúrt kútról működő kerti csap és öntözőrendszer
- Kert: A hátsó kert intimitását a körbe ültette gondozott sövények biztosítják a füvesített zöld terület kényelmét a fúrt kútról működik öntöző rendszer segíti. A parkosított gyönyörű előkert gondozása úgyszintén fúrt kútról működő, kerti csapról megoldott.

- Vételár részét képezik a beépített bútorok: előszobabútor, a gardrób helyiségben lévő polcrendszer, mosókonyhában és fürdőszobában lévő beépített szekrények, a konyhabútor a konyhagépekkel együtt (gáz üzemű főzőlap, néhány éve cserélt 2 medencés gránit mosogató, légkeveréses sütővel, elszívó, 12 terítékes mosogatógép.

- Alacsony rezsi költség, mely összesen: 55.200.-Ft (mely áll: gáz 25.000.-Ft/hó, villany 10.900.-Ft/hó, víz: 6.000.-Ft/hó, szemét szállítás: 6.500.-Ft)

- Elhelyezkedés: A ház elhelyezkedésének köszönhetően nagyon családbarát, mert az óvoda, bölcsőde 8 perc az általános iskola 15 perc séta távolságra elérhető. Bevásárlási lehetőség gyalogosan 10 perc sétányira Aldi, Lidl, Rossmann, dohánybolt.

- Közlekedés: 8 perc sétával az ingyenes helyi járat és a jelenlegi vonat pótló busz elérhető. A helyi járat a H6-os hévmegállóhoz viszi utasait, a vonat pótló busz pedig 30 perc alatt az M0-os közlekedve a Népligetbe juttatja utasait.

További bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom.

CSOK PLUSZ igényelhető az ingatlanra!
Cégünk ingyenes hitelügyintézést biztosít a megvásárláshoz.

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter